Kategorier
Nyheder

Disse er 5 spørgsmål at stille: Hvordan man undgår at blive et lån Shark!

Den nuværende tid er meget spændende for bank-og kreditindustrien. Der har været en stigning i antallet eksotiske långivere søger at oversvømme markedet med lån. Disse mennesker kaldes lån-sharkers og det er en ulovlig forretning. Fordi så mange af disse penge långivere har fået lov til at etablere sig på markedet, betyder det, at der er mere konkurrence. Långivere er mere eftertragtede, og der har været en forbløffende 250% stigning i lån haj virksomheder, der har overtaget vores ventures. Nu har vi bedre forretning og dybere lommer for at få et lån.

Mange banker og kreditbranchen har problemer med deres misligholdelsesrater. Nogle beder om store summer til blot at få deres kapital på deres bøger. Dine lån skal tilbagebetales inden en bestemt dato. Men er långivere opdage, at mange lån er ikke, fordi låntagerne har valgt ikke at betale dem. Det er ikke en let kulør at tage på. Du bør søge hjælp fra en af de top 100 skræddersyede finansieringsselskaber i dit område, hvis du nogensinde er fanget i sådanne alvorlige omstændigheder.

De fem spørgsmål nedenfor vil hjælpe dig med at undgå at blive et lån haj eller dårlig långiver.

1) Kan du betale tilbage mit lån hurtigt? Kontroller, om dit lånebeløb er rimeligt i forhold til den faktiske værdi af lånet. Før du underskriver noget, skal du sørge for, at du har nok midler. Undgå at falde for disse fælder, hvor dit lån kan sælges til et lån haj selskab.

2) Kan du give en detaljeret beskrivelse af de vilkår og betingelser for mit lån. Det er i din bedste interesse, og at långiver til fuldt ud at forstå vilkårene for dit lån. Disse oplysninger skal gennemses, før du signerer.

3) Hvilken række midler er du i stand til at tilbyde? Banker og andre finansieringsselskaber tilbyder ofte kortfristede lån med fleksible vilkår på 7-10 dage og op til 60-dages vilkår. Du bør dog kontrollere, hvad andre virksomheder har til rådighed, og hvilken der passer til dine lånebehov. Du kan også få afbetaling lån fra andre virksomheder. Du kan være sikker på, at långiver vil støtte dig gennem vanskelige tider.

4) Modtager dine kunder venlig og personlig service? Dette højtudviklede marked har oplevet en stigende tendens til banker og penge långivere åbne op på gader og veje. Det er afgørende, at de har et reelt behov for service. Hvis det er tilfældet, vil nogle acceptere at yde en venlig og dedikeret service. De lever altid op til deres løfter, så sørg for at forhøre dig om dette.

5) Er dette et licenseret eller reguleret finansieringsselskab? Dette er en vigtig ting at kontrollere, da det kan føre til uredelighed. Det er nemt at fake det udseende, du har licens til. Der kunne være mere plads til uredelig praksis med ulicenserede långivere som 35% er ikke reguleret. Denne 35% hjælper med at sikre, at du ikke er brændt af fremtidige långivere.

Det er i forbrugerens bedste interesse at undgå at beskæftige sig med lånehajer eller dårlige finansieringsorganisationer for at opnå et lån.

Skriv et svar