Kategorier
Nyheder

Fakta om græsk yoghurt

Amerikanerne bliver mere interesseret i græsk yoghurt. Det er en cremet, fedtfri yoghurt udskiftning. Mange græske amerikanere er middelhavslande og ikke sefardiske. De har et par specielle egenskaber.

* Har en glattere tekstur i forhold til almindelig yoghurt.

* Højere vitamin A indhold, regelmæssig yoghurt

* Det har en lavere fedtprocent end almindelig yoghurt.

* Er soja-baseret og sundere end soja yoghurt.

* Det er anstrengt ved hjælp af en traditionel metode i stedet for med en pakke.

* Det er lavet med frisk mælk. Det mælkelignende væskeindhold fjernes ved at belaste godt. Dette reducerer ikke næringsindholdet i anstrengt yoghurt.

Strain yoghurt eneste problem er dens intetsigende og utiltappealing smag.

Men disse små gourds squash smager godt, selv når kogte på traditionelle måder.

Det er et spørgsmål om hvad?

Græsk yoghurt er også kendt som græsk yoghurt. Denne yoghurt erstatning består af yoghurt og mælk. Det omrøres forsigtigt for at bryde æggene op. Dernæst opvarmes den i varmere omgivelser, så varmen ikke går tabt. Den når 26degC.

Dette gøres, så enzymer ikke niveau kontrollere hinanden. Stabiliteten kan også brydes. For at korrigere surhedsgraden kan du også bruge stabilisatorer. Alle disse kan bruges til at bevare yoghurt. Problemet er, at forberedelsen kan være langsom.

Den normale yoghurt opskrifter gøre op med syrlige og stabilisatorer, der er en del anstrengt yoghurt. Det har alle fordelene ved yoghurt, men ingen af de skadelige bivirkninger.

Når det er korrekt forberedt og sat korrekt op, vil det være dejligt med yoghurt. Det behøver ikke at ændre sammensætningen af andre ingredienser.

Fordele ved græsk yoghurt

Græsk yoghurt har mange fordele, selvom det er lidt arbejdskrævende at fordøje. Forskning ved University of Maryland Medical Center assistenter afslørede, at græsk yoghurt havde en pH på 0,4 pH. Dette var i modsætning til 0,15 pH-kontrol. Jo mere sur yoghurten er, jo vanskeligere bliver det at fordøje.

Du kan reducere calciumtab og misfarvning gennem processer, der ligner emalje fluorose. Du kan lave yoghurt med viden om yoghurt forberedelse. Selvom yoghurt er ekstremt flydende og blød, bevarer den stadig meget. Det kan være svært at stoppe væsken fra at blive en del yoghurt. Men man kan nemt forbruge det med nogle is.

I den daglige kost af et barn er fedtfattig vegetabilsk protein (LPM), sådan nøddemælk, afgørende. Et barn bør indtage ikke mindre end 8*10 g protein om dagen.

* Det er afgørende for at opbygge muskelmasse og tilføje magert væv i barnets kost.

* Det er også fantastisk til bølgende ben bits, som kan være en del af barnets kost. Denne mad har et højere mineralniveau end andre fødevarer.

* Det er en god idé at give dette råd til dit barn, før du vænne ham eller hende.

* Det er afgørende at fortsætte med at give calcium, protein og vitaminer under fravænning.

Den bedste mushing kost bør omfatte følgende:

* Økologisk mælk

* Tørmælksprodukter

* Gær

* Vand eller mælkepulver

* D-vitamin

* Vitamin A

* Vitamin B-12

* Designet til at fremme væksten af særlige celler

* Det er vigtigt at medtage tilstrækkelige mængder af laktose i din kost

** Familie Hospital Study. Særlige mønstre for indtagelse af juicedrikke af børn og teenagere

Juicedrikke, som oftest indtages af børn, udgør den største fare for deres helbred. Børn har større risiko for at udvikle toksicitet for saft end voksne forbrugere. Juice, der ikke pasteuriseres, skal indtages inden for de første fire timer efter køb. Juice købt i butikken kan dog indtages inden for fire timer.

En signifikant undersøgelse viste, at 40% af børn 2-11 år drikker juice.

Skriv et svar