Kategorier
Viden

Fødevarer, der gør dig søvnig – Er disse fødevarer dine?

Du er klar over, at du ikke sov sent i går aftes, og at du fik otte timers søvn. Hvorfor gaber du som en, der er søvnfattig? Mens søvnighed ofte skylden på manglende søvn, kan dette ikke være sandt. Tag et øjeblik til at huske, hvad du spiste til morgenmad og frokost. Disse fødevarer kan være på listen over fødevarer, der kan gøre dig søvnig.

Fødevarer formodes at nære dig, men der er fødevarer, der kan få dig til at føle dig syg. Her er nogle fødevarer, der kan gøre dig træt.

1. Fødevarer med højt sukkerindhold

Det er ganske morsomt at se, hvor let højt sukkerindhold fødevarer er tilgængelige. Der er slik, småkager, kager, slik og endda tærte. Overraskelse, overraskelse! De indeholder alle fødevarer med højt sukkerindhold. Det er interessant at bemærke, at fedme satser i Amerika er stigende, især blandt børn. Forældre i dag bekymre sig om deres børn spiser for meget sukker og er Debbie Er Tyrkiet typer bekymrede kalkun middage. De skubber også de sunde grøntsager til bagsiden for at sikre deres sikkerhed.

Hvis du føler dig træt eller søvnig, er det vigtigt at huske, hvilken 200 sukkerholdige, opfedning fødevarer, du har spist. Disse fødevarer kan gøre det vanskeligt at falde i søvn følelsesmæssigt og fysisk.

2. Fedtbelastede fødevarer

Fedtbelastede fødevarer kan få dig til at føle dig søvnig. Du ønsker ikke at falde i søvn på din kost plade. Disse fødevarer er ikke kun usunde for dit helbred, men de kan også være en sen nat snack. Undersøgelser har vist, at fedtstoffer kan bremse absorptionen essentielle næringsstoffer. Dette medfører et mærkbart fald i energien.

En undersøgelse af skolebørn fandt, at de, der spiste fastfood og fedtrig snacks over en lang periode ikke klarede sig så godt som dem, der spiste sundere.

3. Koffein

Kaffe kan være det mest populære valg for kaffe-drikkere, men det kan også forårsage skade på din midsection. Et løft i stresshormoner er en af de vigtigste virkninger af koffein.

Din binyrerne frigive adrenalin og kortisol, som begge er stresshormoner, hvis du er under en masse stress. Dette vil øge dit stressniveau. Men en kombination stress og koffein kan udløse frigivelse østrogen. Selv om østrogen kan øge blodtrykket og hjerterytmen, det kan også få dit bryst til at indgå kontrakt og stimulere skjoldbruskkirtlen. Soveværelset er, hvor de fleste hormonelle ubalancer opstår.

Du kan lægge kaffe, kiks og kager og i stedet vælge en sundere drink. Du behøver ikke at sidde ned i 20 minutter for at nyde en god drink. En frugtsaft er et bedre valg end kaffe, fordi det har mindre sukker og mere koffein.

4. Alkohol

Alkohol er en kendt årsag til søvnproblemer. Du kan nemt få adgang til alkohol, og det kan være skadeligt for dine resultater, især hvis du arbejder om natten.

Dine uregelmæssige søvnmønstre kan forårsage problemer på arbejdspladsen. Alkohol er depressivt. En stigning i aggressiv og fjendtlig adfærd er også et resultat af at drikke alkohol.

Det er okay at drikke en lille mængde alkohol for at lette nerver, men det er ikke en god ide at gå til ilddans hver aften. Du kan finde en balance ved at bruge alkohol som en støtte alkoholiker. I stedet for at bestille en øl, skal du vælge vand i stedet. Mens du stadig vil nyde virksomheden, vil dine kolleger drikker være glad for, at du ikke var alle svedige og forsøgsvis ons.

Takeaway: Undgå at drikke alkohol på daglig basis, især øl. Du kan spille det sikkert og har en moderat mængde alkohol i løbet af ugen. Du kan bestille en øl, vin eller en blanding af alkoholer.

takeaway 2: renere leverfunktion.

Leveren kan være alt for nidkær, hvilket kan forårsage søvnproblemer. Men det kan også være en kilde til tøven. Du vil have en sund lever, hvis du bruger din tid på at planlægge, skrive lister, og styre opgaver.

Den gode nyhed om leveren er, at det ikke behøver at gøre noget for at skade resten af kroppen. Din lever kunne have været hjulpet af den drink, du havde i går aftes, men din lever vil ikke blive påvirket af at spise fedtet pizza næste dag.

Skriv et svar