Kategorier
Viden

Hundetræning hemmeligheder: Sådan får du din hund til at adlyde dig, ejeren

Jeg er sikker på du har oplevet dette med din hvalp eller hund. Du kan ikke få ham til at råbe 15 gange om dagen. Du må indse, at du ikke kan styre ham, og at du ikke kan bebrejde ham. Han skal lære at være en mester. Her er nogle måder at hjælpe ham på.

Fordi din hund er afhængig af dig for lederskab, vejledning, og en levestandard, du vil have ham til at respektere dig. Du tager ham med udenfor for potte pauser, og du giver ham vand og mad. Han betragter dig som lederen.

Folk har en tendens til at råbe, skrige og slå andre og bruge grusomme straffe som træningsværktøjer. Dette er ikke den bedste måde at træne din hund på. Hvis du fortsætter med at bruge traditionelle metoder, vil du ende med at gøre din hund bange.

Derfor er det så vigtigt at være alfa i pakken. Din hund vil med glæde hjælpe dig, hvis du fortæller ham, at du er chefen.

En gang er alt det tager at fortælle ham, at han er nederst på din liste. Så vil han være i stand til at forstå, hvad du forventer af ham. Du skal huske, at han vil forsøge at frustrere dig, hvis han begynder at træne. Du skal være hans chef lige nu.

Det kan være meget svært at få ham til at adlyde, når du giver ham en kommando. Når du vil have ham til at følge din kommando, bør du gøre en ophidset støj eller klappe dine hænder. Venter på ham til at give op på at forsøge at overholde vil kun forvirre ham.

Det handler ikke om, hvad du siger, det er, hvordan du siger det. Det er afgørende, at du vælger dine ord omhyggeligt for at sikre, at din lytter forstår, hvad de betyder. Det er muligt at bruge ord, der er mere end én betydning. Hvis du bruger ord som “Kom nu, sæt dig ind i bilen og forsvind”, så kan det bruges til at betyde mange ting. For bedre at forstå budskabet skal du opdele det i enklere vendinger.

Et andet eksempel: Hvis du vil have din søn til at sidde, skal du sige “SIT” i stedet. Han forstår din hensigt bedre end nogen anden. Du kan forvirre ham, hvis du starter med at sige “SITpotty”, og derefter sige “SIT” efter et par sekunder. Det er okay at bruge de ord, du mener, men det er vigtigt at være klar.

Træning af din hund selv er den bedste metode. Gør uddannelsen selv, hvis du vil have din hund til at stoppe med at gå potte i hjemmet. Det er muligt at leje en hundetræner, hvis du ikke har tid. Sørg for at dyrlægen træneren.

Det er bedst at tage din hund til dyrlægen, hvis du tror, at din hund har problemer med pottetræning. Du kan være sikker på, at din hund har en blæreinfektion eller en bakteriel infektion. Dette kan føre til, at han skal bruge potten udenfor. Det vil ikke gå potte, hvis det lider af en sygdom.

En hvalp er som et lille barn. De skal på toilettet. Hver anden time skal hvalpe tømme deres blærer. Derfor skal de gå ture. Hvis din hund ikke bruger badeværelset inden for en time efter du tager ham en tur, kan du tage ham til dyrlægen. Det kunne være en simpel infektion i urinvejene eller blæren.

Hvis din hund er ældre end en kvinde, vil han komme ind i ungdomsårene inden for blot et par måneder. Han vil miste nogle af sine følsomme og følsomme analkirtler. De er afgørende, fordi de, når de er til stede i stort antal, kan give hvalpe naturlig drukning. De bringer dem til vandet, hvor de svømmer og forsøger at flygte fra det irriterende stof.

Voksne terrier kan åbne deres øjne og trække på huden for at flytte analkirtlerne. Du bør være i stand til at tage hvalpen udenfor for at gå en tur i et sådant miljø. Hvis du ikke er i stand til at tage hvalpen ud, skal du finde et sted, der passer ham.

Skriv et svar