Kategorier
Blandet

Lån fra Eu ropa Lån

Kommercielle banker og store selskaber kan tilbyde renter på realkredit, der er højere end dem, der findes online. Kreditforeninger tilbyder normalt satser, der falder et sted mellem de andre muligheder.

Kreditforeninger, som typisk er mindre non-profit organisationer end banker, har mindre rækkevidde i banksektoren end større banker. Fordi de er fleksible, kreditforeninger nyde stigende popularitet blandt forbrugerne, især inden for auto lån eller boliglån. Mens priser ofte kan citeres minut (eller endda minutter), kan en kreditunion give dig mulighed for at forhandle priser.

Banken, der støtter kreditunionen, er den, der har eksisteret længst. Scotiabank, som faktisk tilhører toris verdener, er en undtagelse. På trods af at være lille, er bankerne ikke tilknyttet SecNational eller Scotiabank. Dette har direkte øget bankens driftsomkostninger.

En bank officer vil diskutere din indkomst, aktiver og gæld med dig, før udlån penge. De kan foreslå, at du kun betaler visse långivere, og derefter hjælpe andre til at konsolidere deres lån eller re-finansiering. Accept kan efterfølges af tilbud om sikkerhedsstillelse. For eksempel et køretøj, der kan bruges til at sikre lån.

Bank officerer vil forklare dig fordelene ved kredit union lån i forhold til andre långivere, når du spørger om dem. CR kan betingelse din ansættelse i en bank og kan kræve, at du opfylder visse betingelser. Du skal også sikre, at dine indskud er sikre.

Kredit union lån tilbyde lavere satser end andre finansielle produkter. Kreditforeninger har typisk lavere faste omkostninger og lavere administrative omkostninger og konkurrerer normalt med andre banker om at få det samme beløb. Kreditforeninger er ikke i stand til at sælge din gæld, heller ikke de tager dine aktiver, ligesom dit hjem eller bil. Hvis banken lukker, skal du stadig betale disse mennesker.

Mange kreditforeninger bruger stadig den traditionelle model for at låne penge til gengæld for at modtage indskud fra medlemmer. Mange gør med, hvad de har, og etablere en fraktioneret reserver system. Kreditforeningen anser et medlems depositum for at være en central del af dets kreditunion, når det modtager penge fra dem. Kreditforeningen kan midlertidigt betale for mangler ved hjælp af dette system. Denne forsikringspolice tilskynder alle banker til at overholde deres udlånspolicer.

D.C. Kapital hulrum er dem, kredit union medlemmer udfylde, når de indbetaler deres penge på institutionen. Denne type bankvirksomhed er perfekt til kontrol og besparelse af konti, fordi kreditforeningens indlån ofte har lavere renter. Når en kredit union bliver uafhængig, det maksimale det kan låne er det samme beløb som den oprindelige indbetaling af checkkonto låntager. Plus den interesse, at kredit-kooperativet gebyrer for lån.

En kredit union kan sælge nogle af sine indlån til andre kreditforeninger, hvis det er i økonomisk nød. Kreditforeningen bør ikke tillade dig at gøre det. Din kredit union vil rapportere til IRS eventuelle transaktioner, du har foretaget som medlem.

Disse finansielle institutioner tilbyder normalt lavere satser som joint ventures eller lån af lavere interesser, men deres antal er ikke nær så stort som forretningsbanker. Men stigningen i renten er meget attraktiv, når låne penge.

Skriv et svar