Kategorier
Artikler

Sådan minimeres kravene til bilforsikring

Har du en bilforsikring, der er uden for rækkevidde? Hvis det er tilfældet, er der måder at skære det ned. Den gode nyhed er, at forbrugeren nu er ansvarlig for de mange aspekter af forsikringsprocessen, fra at vælge forsikringsselskabet til at købe den faktiske dækning. Disse tip er udviklet til at hjælpe med at udføre disse opgaver:

1. Sammenlign billige bilforsikring citater online

Dette er den mest effektive måde at reducere omkostningerne på. Sammenligning websteder er gratis og tager ingen tid at lære. Så på mindre end 30 minutter kan du samle en gunstig politik, der hjælper med at minimere omkostningerne og maksimere ydeevnen.

2. Se efter kvalificerede rabatter

Ikke alle mæglere leverer den samme service. Derfor skal du kigge efter en mægler, der tilbyder forskellige rabatter. Nogle af de mest effektive rabatter omfatter dem, der gives til dem, der samkørsel, Dem, der har gået et vist antal miles, chauffører med en ren rekord, og så videre. Kig efter mæglere, der tilbyder alle disse rabatter, og du vil sandsynligvis få nogle af de laveste priser, du kan finde.

3. Brug en høj selvrisiko

Højere selvrisiko vil falde din præmie dramatisk. Selvfølgelig kan det være besværligt at gå fra $ 250 til $ 1.000, men det beløb, du sparer hver måned, vil mere end kompensere for dette.

4. Dækning af transportudgifter

Denne mulighed vil næsten aldrig dække vejomkostninger. Dette er dækning for ulykker, der er din skyld, såsom at forårsage en ulykke eller blive offer for en ulykke. Det vil også beskytte dig mod at blive sagsøgt af modparten. Kig efter sådanne bundling tjenester, der vil forhøjet din dækning til et niveau, der normalt er forbeholdt forsikringstagere, der lægger i $ 2.500 til $ 5.000 i årlige præmier.

5. Reduktionsdækning

Dette er en meget nyttig mulighed, når det kommer til trimning af udgifter. Det sænker din dækning til det absolut minimum, der kræves ved lov, samtidig med at beskyttelse til din bil og ejendele.

6. Kopier oplysningerne i et format, der bruges af forsikringsselskabet

Hvorfor spilde tid på at få oplysningerne? Det er allerede beregnet i et format, som et forsikringsselskab vil bruge til prisfastsættelse af politikken. Du modtager et færdigpakket sæt oplysninger, der er nemmere at sammenligne.

7. Shoppe rundt

Dette plejede at være meget tasking. Du var nødt til at ringe rundt og give komplekse oplysninger til forskellige forsikringsselskaber. I disse dage kan du hoppe online og få øjeblikkelige citater. Nogle hjemmesider vil få arbejdet gjort for dig og give dig en dejlig web-baseret evaluering af deres service, før du accepterer noget.

8. Vælg den rigtige bilforsikring udbyder

IPods og andre bil tilbehør er stor, men de vil koste dig mere for bilforsikring. Medmindre du ønsker at bruge $ 1.000 på en iPod eller mobiltelefon hvert år, skal du vælge en bil, der er økonomisk og vil ikke brænde et hul på din bankkonto. Hold dig også væk fra biler, der ofte stjæles, eller som er dyre at reparere. En formel for forsikringsudgifter er baseret på sandsynligheden for, at køretøjet bliver stjålet eller involveret i en ulykke. Disse faktorer omfatter, men er ikke begrænset til:

* Bilens mærke * model * farve * omstændighed *

Disse oplysninger giver mulighed for nemme beregninger af, hvad du vil betale med hvert køretøj i forhold til de andre. Jo mere du ved om din bil, jo mere kan du gøre for at få lavere forsikringsomkostninger. Internettet tilbyder gratis bilforsikring citater og kan hjælpe dig med at finde den rigtige forsikringsselskab med den rigtige politik, der lover at tjene dine behov.

9. Påkrævet forsikring

Det er påkrævet ved lov, at du har forsikring for din bil. Minimumdækningen angives af hver stat. Men hvis du kigger dig omkring, kan du finde en plan, der giver mere eller alle de angivne minimumssatser. Det er klogt at undersøge din situation, fordi det er muligt, at du allerede har en forsikring, der er acceptabel for din stat. Du kan sende yourcise behov til en forsikringsrepræsentant eller agent og få dem guide dig gennem processen.

10. Fuld betaling

Selvom det bestemt er praktisk, er det også dyrt. Spørg dit forsikringsselskab om “III” eller “Split grænser” dækning. Denne form for dækning udbetaler på det mindste af de politikgrænser eller det tildelte beløb minus din selvrisiko. Da selvrisikoen er en del af din risiko, er det klogt at betale for denne ekstra dækning.

11. Forespørg om tilgængelige rabatter

Disse kan omfatte en rabat for at bruge en bilalarm eller tyverisikringsenhed, en rabat på defensiv kørsel eller endda en rabat for ikke at indgive et krav. Fælles rabatter tilbydes til gode studerende, ægtepar, folk med en ren kørsel rekord, folk, der har taget kørekurser, og folk, der forsikrer mere end ét køretøj.

12.or grundigt sammenligne dine forsikringsomkostninger

Forsikringstilbud kan variere meget fra et forsikringsselskab til et andet. Ved at få flere citater kan du potentielt spare hundredvis af dollars.

Skriv et svar