Kategorier
Blandet

Skateboarding fans? Vedtage en Hund toedy skater!

Vi kan ikke have en hvalp og en hund.

Vedtagelse af en hund er lettere end at vedtage en hvalp. Det er næsten som at adoptere et barn. Der er tidspunkter, hvor du ikke kan lade være med at elske en hvalp. Du kan ikke lade være med at elske hvalpe. De er så yndig, legende, kærlig og sjov. Folk foretrækker at vedtage en hvalp, fordi hundens personlighed ofte er mere yndig end deres ejere.

Vedtagelse af en hund er en beslutning, der ikke bør gøres let. Hvis du ikke er sikker på, hvad du går ind til, kan processen tage et stykke tid. Der er mange positive og negativer. Det er let at glemme det positive ved en hvalp. Du kan finde nogle nyttige råd, hvis du vælger at vedtage en ældre hund.

Du kan overveje at vedtage et krisecenter hund. Dette er en måde at give en hund en ny chance på et lykkeligt liv. Du kan ikke få en hund før senere. Det er en meget alvorlig ulempe.

Vedtagelse af en hund er en fantastisk måde at lære at være en ansvarlig ejer. Du lærer om risici og belønninger ved at adoptere en hund fra en ven. Denne metode er populær blandt folk, der ikke har tid eller tålmodighed til at træne deres hund. Det er vigtigt at forstå din hunds historie, og hvor den kom fra. Derfor vælger de fleste denne metode.

Det sværeste ved at købe en hvalp er at vælge den rigtige race. Det er en vanskelig beslutning. Det bør ikke være svært at træffe en beslutning om noget så vigtigt som et kæledyr. Mange mennesker køber hvalpe, og så når de bliver ældre … Ikke meget. Hvis du beslutter dig for at gå denne rute, skal du huske på, at en hvalp er som to babyer på én gang. Det svarer til at have to børn følelsesmæssigt. Du kan ikke have den ene uden den anden. De har brug for at blive elsket og fodret hver dag. Det er umuligt at lade nogen af dem være alene for længe.

Der er mange muligheder, når det kommer til at vælge den rigtige størrelse hund til dig. Hvordan kan du vælge den rigtige hund? Hvordan kan du vælge den rigtige hund til din livsstil? Du bør ikke skynde dig at træffe en beslutning om en hund. Overvej størrelsen af dit hus og værftet. Tror du, at denne hund vil være i stand til at tilbringe tid udenfor eller i gården? Hunde har brug for plads. De bliver ikke for store og behøver ikke at rydde op hvert minut af dagen. Du skal være opmærksom på, at nogle racer har et fast vægtområde, fra 50 til 70 pund.

Temperament er også vigtigt at overveje. Ejer du et par hunde og har masser af pelsbabyer? Eller har du mange kæledyr at passe? Hunde kræver rolig, selvsikker og konsekvent håndtering. Hunde skal vide, hvem der bestemmer. Du ønsker ikke at være en hvalp-ejer, hvis du aldrig har ejet en hund. Der er redningshunde og racerene hunde. Vi har også vidunderlige oplevelser. Folk tænker, at de ved, hvad de vil, når de virkelig ikke er nogle af de største fejl, jeg har været vidne til.

Du kan finde vidunderlige hunde på din lokale husly eller human samfund. Mange uønskede kæledyr vil få deres liv forkortet på grund af de høje aktiv dødshjælpsrater. Jeg tror, at mange grunde folk beslutter at have et kæledyr ikke arbejde ud, og de så skylden redningsgrupper. Når du går ud at søge efter et kæledyr, finder du en smuk bølle puli og beslutter at vedtage det. Hvad har du lært ham? For at spille? Han kan spille, men han ved allerede, hvordan man er den dominerende hund. Så lærer du ham forskellige færdigheder som at rulle rundt, hente, dø og spille død. Du ville lære ham alle de samme ting, hvis han var medlem af din egen familie og ikke en udstødt, der står over for død og sygdom. Du forventer, at han er sød eller kommer sig over sin frygt for at dø.

Skriv et svar