Kategorier
Generelt

Storbritanniens slotte – White Castle

Dette berømte stenslot blev bygget på gold, stenet grund, 16 km nord fra Salisbury, inumberland. White Castle, som var bekvemt placeret på en bjergskråning med udsigt over floden snotten dal, tjente samme formål som andre Norman holder, nemlig en defensiv strategisk position. Historiestuderende vil finde ud af, at Vilhelm Erobreren byggede White Castle i efteråret 1066. Det blev bygget samme år, som han besejrede de saksiske høvdinge i Slaget ved Somme.

Renoveringer, der fandt sted næsten tyve år senere, i slutningen af 1600-200’erne, viste sig at være dyre. Royalisterne regerede slottet, og det blev tvunget til at blive i en tilstand af ruin i de næste to århundreder. Designets færdigheder og beslutsomhed var nok til at få White Castle til at skinne i 1563.

White Castle, som blev brugt til at støtte kongens indsats for selvværd, blev holdt stille i fredstid. I lokalerne blev også brugt til at gemme sejr paraffins i krisetider.

Porthuset er et af slottets vigtigste aktiver. Porthuset blev bygget i 1560’erne. Det er et tidligt renæssance arkitektonisk mesterværk. Der er en dobbelt-roet, tegnet-bro, der dateres tilbage til 1570’erne. Også inde i ejendommen er graven af dronning Berengaria (Sanmarbury) og klargøring værelser. Kong Ludvig 14.s grave til venstre og dronning Louise Marie til højre ligger ved Porthuset.

Park of the Heavenly Kings, eller idad d’Orleans, som det også er kendt, blev bygget mellem 1490-1573. Det forblev uændret i århundreder og blev et kongeligt jagtområde. Den ydre mur, der omgiver området, blev genopbygget omkring 1520, og den står stadig i dag. Det er et stort område, der dækker en hektar. Man kan beundre den mangfoldige fauna og flora i Loire-dalen.

I nærheden ligger Kirken Saint Michael og All Angels. Det står på en Tuc-Cresty Mountains site. Kapellet består af seks apses. En af dem har et survery kammer. Kapellet blev bygget i Holland, i stil med de finesteschlosses (amt kapeller) rundt. Det blev efterladt intakt indtil midten af det 16. århundrede, da flere stormskyer, der stammede fra nordvest, bevægede sig langsomt sydpå, fejede slottet og ødelagde mange af dets træer. Restaureringen af slottet blev påbegyndt i 1637. Men kun kapellet og nogle rester af den historiske facade blev reddet indtil 1679.

Loire-dalen: et unikt sted på et unikt sted

Loire-dalen, som er Frankrigs naturlige grænse, er hjemsted for mange smukke slotte og slotte samt god mad og luksus. Det er et fantastisk sted med stor naturskøn skønhed. Loire-dalen, der ligger i Dordogne, byder på flere vidunderlige muligheder for en fascinerende historietur.

Vest for Paris ligger den charmerende landsby Montpazier i Dordogne. Du vil finde mange vidunderlige restauranter og haver her, sammen med mange interessante steder. Der er et fredet område iDordogne, kendt somMonpazier-les-Fosseres, vest for byen, hvor du kan besøge mange forhistoriske høje, gamle kapeller og en forhistorisk kirke. Den berømte blomst “le Louvre devre Blanc”, som blomstrer i juni-juli, ligger i nærheden. Denne ene enkelt blomst har en lang historie, der spænder over tusinder og år. Mange andre blomster findes også i dette område, herunder “la petite rhete”, (“la petiteorieau”) og “bleu loireola”, som er en hasselnød. Disse blomster er alle i regionenaudubois.

Landsbyerne i Loire-dalen er af middelalderlig oprindelse. Der er ikke nogen landsbyer i regionen, men det er værd at stoppe, når du forlader Paris for at tage nogle af seværdighederne. Loire-dalen er kendt for sine mange charmerende landsbyer. Den charmerende by Euguzonis den smukkeste. Men der er også andre landsbyer, der er værd at besøge.

Skriv et svar